Ken je dat gevoel van even niets hoeven? Geen ‘moeten’ maar alleen doen waar je zin in hebt. Dat kan tijdens de vriendinnendagen bij Bed and Breakfast Casa Traca in Centraal Portugal. Even me-time voor jou en je vriendin. Een korte verwenvakantie alleen voor jullie.

Casa Traca vriendinnendagen

wijnexcursie tijdens de vriendinnendagenJuist omdat er helemaal niets hoeft is er geen vast programma. Hoewel we enkele dingen wel van te voren moeten regelen en vastleggen. Hier kunnen we niet omheen. Één van de dingen is een wijnexcursie. Je gaat samen met de gids op stap richting Nelas. Je gaat naar het 30 ha. grootte landgoed ‘Quinta da Teixuga’ in het hart van de Dão regio. Bij wijnproducent ‘Caminhos Cruzados’ krijg je eerst een rondleiding door de wijnmakerij en de wijngaarden. Natuurlijk ontbreekt de wijnproeverij gevolgd door een overheerlijke picknick ook niet.

Me-time, hottube en meer

Relaxen, genieten en tot rust komen. Hoe kan dat nu beter met een geweldige volledige pedicure behandeling gevolgd door een voetreflexmassage. Dit doen we in een nabij gelegen dorp. Wellicht is er op terugweg de gelegenheid om even lekker te gaan zwemmen in de Rio Alva. Natuurlijk bij ons favoriete rivierstrandje waar je bij de kiosk een drankje en een snack kan kopen. Nog niet voldoende me-time gehad?

Vanaf medio april is ook onze hottube gereed. Warm water in combinatie met bubbels. Niet alleen bubbels in het water maar ook in een glas. Onze houtgestookte hottube beloofd ontspanning, genieten en relaxen. Kortom op en top me-time. Wat je nog meer tijdens je vriendinnendagen?

Gezamenlijk maken we ook nog een dagtrip naar de watervallen van Fraga da Pena.

Fraga da Pena verwenweek vriendinnendagen

Fraga da Pena

Deze liggen op slechts 25 minuten rijden van Casa Traca in een prachtig beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied maakt deel uit van de Serra do Açor. In een wandeling van ca 45 minuten kan je naar de oorsprong van de watervallen lopen. Natuurlijk kan je ook een verfrissend bad nemen onder de waterval. Het is bergwater, dus altijd koud! Echter ook heel helder en verfrissend.

Prijs van deze verwenvakantie

De prijs van deze 5 dagen, 4 nachten, is € 285,00 p.p. op basis van 2 personen per kamer. Liever een kamer alleen? Dan geldt een toeslag van € 100,00.

Inbegrepen:

  •  4 nachten overnachting in een tweepersoonskamer
  •  4x uitgebreid vers ontbijt
  •  Koffie en thee op de kamer
  •  Pedicurebehandeling inclusief voetreflexmassage
  •  Hottube met hapje en drankje, 1 sessie van ca 1 1/2 uur á 2 uur.
  •  Wijnexcursie met wijnproeverij en picknick
  •  Bezoek aan de watervallen van Fraga da Pena inclusief een prato do dia onderweg

Wanneer:

Deze vriendinnendagen, verwenweek, is altijd te boeken behalve in de maand augustus. In augustus is de pedicure behandeling niet mogelijk. Wij kunnen dan wel voor een alternatief in overleg zorgen. Denk aan een extra excursie of een dagje kayakken op de Rio do Mondego.

Boeken en informatie

Wil je graag deze me-time verwenweek boeken samen met jouw vriendin? Of wil je eerst nog wat meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op en klik hier. Extra nachten bij boeken kan natuurlijk altijd. Wellicht wil je nog een ander gedeelte van Portugal zien. Wij adviseren je graag. Wij werken samen met veel collega’s door het hele land heen.

Handig om te weten:

Bij deze dagen zit het vliegticket nog niet inbegrepen. Ook het vervoer naar onze B&B toe moet jezelf regelen. Het is handig om hiervoor een auto te huren. Wij kunnen hierbij adviseren. Je kan ook zelf dit regelen kijk hiervoor onderaan de pagina bij “Vervoer naar Casa Traca” en “Vervoer bij Casa Traca”.

Excursies leggen wij in overleg met jou en de gidsen vast. Hoe ruimer van te voren de reservering hoe flexibeler wij dit kunnen regelen. Het kan voorkomen dat een excursie door omstandigheden niet mogelijk is. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een alternatief.