Ken je dat gevoel van even niets hoeven? Geen ‘moeten’ maar alleen doen waar je zin in hebt. Dat kan tijdens de vriendinnendagen bij Bed and Breakfast Casa Traca in Centraal Portugal. Even me-time voor jou en je vriendin. Een korte verwenvakantie alleen voor jullie.

Casa Traca vriendinnendagen

wijnexcursie tijdens de vriendinnendagenJuist omdat er helemaal niets hoeft is er geen vast programma. Hoewel we enkele dingen wel van te voren moeten regelen en vastleggen. Hier kunnen we niet omheen. Één van de dingen is een wijnexcursie. Je gaat samen met de gids op stap richting Nelas. Je gaat naar het 30 ha. grootte landgoed ‘Quinta da Teixuga’ in het hart van de Dão regio. Bij wijnproducent ‘Caminhos Cruzados’ krijg je eerst een rondleiding door de wijnmakerij en de wijngaarden. Natuurlijk ontbreekt de wijnproeverij gevolgd door een overheerlijke picknick ook niet.

Me-time, hottube en meer

Relaxen, genieten en tot rust komen. Hoe kan dat nu beter met een geweldige volledige pedicure behandeling gevolgd door een voetreflexmassage. Dit doen we in een nabij gelegen dorp. Wellicht is er op terugweg de gelegenheid om even lekker te gaan zwemmen in de Rio Alva. Natuurlijk bij ons favoriete rivierstrandje waar je bij de kiosk een drankje en een snack kan kopen. Nog niet voldoende me-time gehad?