Voorwaarden Bed & Breakfast Casa Traca

1. Algemeen:

Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers / gasten van B & B Casa Traca Valbona, Portugal. Door een reservering te maken, gaat u ook akkoord met deze Algemene voorwaarden. Op verzoek wordt een exemplaar van deze algemene voorwaarden kosteloos aan gebruikers verstrekt.

Voorwaarden:

De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. In geval van geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.

Alle risico’s verbonden aan een verblijf bij B & B Casa Traca wordt gedragen door de gebruikers.

Schade en verlies van roerende en onroerende goederen van B & B Casa Traca moet onmiddellijk door de gebruikers worden gemeld. De gemaakte kosten moeten worden terugbetaald aan B & B Casa Traca.

Gebruikers moeten de instructies van de eigenaar volgen.

De eigenaar kan, in het geval van overtreding van deze algemene voorwaarden en ongepast gedrag, de toegang tot B & B Casa Traca weigeren met onmiddellijke ingang. Dit zonder vergoeding van verblijfskosten.

Het beheer van de manager is doorslaggevend in geval van wederzijds meningsverschil, tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

De gebruikers van B & B Casa Traca moet zich houden aan de onderstaande huishoudelijke regels.

2. Reservering en bevestiging

De huurovereenkomst kan mondeling, telefonisch, schriftelijk of per e-mail worden gesloten. Dit omvat ook de reservering via ons boekingssysteem op de website.

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag, B & B Casa Traca stuurt u een bevestiging. De reservering is dan pas definitief!

Voor het boeken van een verblijf worden geen extra kosten in rekening gebracht.

3. Betaling

De verblijfskosten van een reservering moeten, zoals vermeld op de factuur, vóór / bij aankomst worden betaald op een van de volgende bankrekeningnummers, waaronder: het reserveringsnummer. NL74RABO0175852545 of PT50 0045 3454 4027 2445 7849 op naam van J.C.B. van der Zwan en / of E.C. Koehler.

In andere gevallen moeten de verblijfskosten bij aankomst contant worden betaald. Er kan geen gebruik worden gemaakt van creditcard- of bankpasbetaling.

U vindt de tarieven op deze website.

Stort onmiddellijk na het boeken 50% van het totale bedrag, het resterende bedrag, 50%, kunt u bij aankomst betalen.

4. Annulering

In het geval dat u niet aan het contract (reservering) kunt voldoen, moet u B & B Casa Traca dit zo snel mogelijk laten weten. Zodat B & B Casa Traca kan de vrijgekomen kamer (s) opnieuw aanbieden.

In geval van annulering tot een maand voor aankomst, wordt een volledige terugbetaling uitgevoerd, minus 10% van het totale boekingsbedrag voor administratie en reserveringskosten.

Bij annulering binnen 30 dagen vóór de aankomstdatum wordt de aanbetaling niet terugbetaald. U betaalt daarom 50% van de overeengekomen prijs aan de accommodatie.

Huishoudelijk reglement 

Algemeen: 

Bij aankomst wordt u ontvangen door B & B Casa Traca en dient u zich op verzoek te identificeren met een geldig identiteitsbewijs. We vragen ook om een ​​formulier in te vullen voor het Portugese bureau voor vreemdelingenzaken. U moet dit invullen als u geen inwoner van Portugal bent.

U ontvangt een set huissleutels van ons voor toegang tot de accommodatie. Als u dit verliest, brengen wij hiervoor € 5,00 in rekening. Wij geven er de voorkeur aan dat u de kamersleutel in huis laat. Als u dit meeneemt en verliest, vragen wij hiervoor € 10,00.

Op de dag van aankomst kunt u inchecken tussen 14:00 uur en 21.00 uur.

Op de dag van vertrek verwachten we de kamer uiterlijk om 11.00 uur beschikbaar te hebben voor verdere verhuur. Een late check-out is mogelijk tegen een toeslag van € 10,00 en op basis van beschikbaarheid.

Er wordt geen restitutie verleend voor vroegtijdig vertrek, tenzij anders is overeengekomen.

Geluidshinder, met name tussen 22.00 uur en 7 uur ’s morgens, moet voorkomen worden. Geluiddragers en dergelijke mogen anderen niet hinderen.

Bezoekers van onze gasten mogen de nacht niet doorbrengen in de B & B Casa Traca zonder toestemming van de eigenaar en zonder betaling.

Voertuigen moeten worden geparkeerd op de parkeerplaatsen bij de bed & breakfast op de openbare weg.

Eten en drinken: 

In de kamer vindt u koffie- en theefaciliteiten, die u gratis kunt gebruiken en die worden aangevuld tot 1x per dag.

In de garage staat een koelkast die gevuld is met blikjes / flessen drinken. U kunt dit tijdens uw verblijf nuttigen. Bij het uitchecken wordt dit op basis van vertrouwen met u afgerekend. U kunt uw gebruikte drankjes op het notitieblok in de serre bijhouden. U kunt de prijslijst hier ook vinden.

Het ontbijt wordt geserveerd op de afgesproken tijd en wordt geserveerd in de serre. U kunt ontbijten tussen 7.30 en 10.00 uur.

Voor een vergoeding van € 7,50 per persoon, bereiden we een lunch voor u om mee te nemen. Geef dit een dag van tevoren aan.

Voor een vergoeding van € 15,00 per persoon kun je ’s avonds bij ons dineren. Dit is alleen mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid. Geef dit een dag van tevoren aan.

Overige regels: 

Er is gratis WIFI. U ontvangt de inloggegevens bij aankomst in de Bed & Breakfast

Honden zijn beperkt bij B & B Casa Traca toegestaan ​​en onder bepaalde voorwaarden. We vragen € 5,00 per hond per nacht. De honden moeten op een bench of mand in de kamer slapen en mogen niet in de gemeenschappelijke ruimte blijven. Er is ook de mogelijkheid dat de hond in de tuin in de kennel blijft. Dit is gratis.

Roken is niet toegestaan ​​in huis van B & B Casa Traca. Er is volop gelegenheid om buiten in de tuinen en op de terrassen te roken, uiteraard in overleg met de andere gasten.

Het is niet toegestaan ​​om artikelen van B & B Casa Traca mee te nemen. Als u handdoeken wilt meenemen naar het (rivier) strand of zwembad, kunt u bij ons strandlakens huren. Prijs hiervoor is € 5,00 per badhanddoek / per keer. Hiervan is een borg van € 2,50 die u terugkrijgt als u de handdoek in goede staat weer inlevert.

Bij B & B Casa Traca bestaat de mogelijkheid om je kleren te wassen:

  • Gebruik van wasmachine inclusief wasmiddelen en ophangen/afhalen en opvouwen van de was: € 6,00
  • Gebruik droger: € 2,50

Het is niet toegestaan om servies, bestek en glaswerk uit de ontbijtruimte/serre mee naar buiten te nemen. Vraag ons als u iets nodig heeft dan geven wij u wat wel geschikt is om buiten te gebruiken.

Heeft u nog vragen over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op

Wij wensen u een prettig verblijf. U kunt hier Reserveren of ga terug naar Bed & Breakfast Casa TracaCasa Traca Bed and Breakfast Arganil Centraal Portugal